Over ons

De coaches van Context Coaching streven ernaar om een motiverende omgeving te creëren voor onze leden. Wij bieden diensten en ervaringen van hoge kwaliteit om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun lichamelijke en sociaal-emotionele welzijn.

Word weer mens!

Context traint, coacht en ondersteunt jou op een manier waarbij de individuele Context altijd leidend is. Wij helpen jou om jouw lichamelijke en geestelijke welzijn te vergroten door vier pijlers van het leven te optimaliseren: gedragsverandering, lichaamsbeweging, voeding en slaap

Samen zorgen we ervoor dat er weer vermogen is om het lichaam te laten doen waar het voor bedoeld is: de vrijheid om te leren en om te bewegen, zodat het meeste uit het leven gehaald kan worden.

Tegenwoordig worden wij als mens overal in ondersteund: van volledig geautomatiseerde stofzuigers en grasmaaiers tot fietsen met trapondersteuning. Bij Context Coaching zijn we ervan overtuigd dat een mens weer vertrouwd moet raken met zijn of haar eigen zintuigen en gevoel.

Daarbij zetten we kwaliteiten in om jouw doel te bereiken en leer je door middel van vallen en opstaan. Het is een route die moeite kost, maar waardoor jij je aan het einde van de weg weer een volwaardig mens zult voelen.

We zijn jager-verzamelaars. Geen Netflix-kijkende bankhangers die te lui zijn om hun eigen voedsel te bereiden.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer mens mag zijn!

Maak kennis met onze trainers

Coach

Yannick

“Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar juist wat beter kan. Nu, meer dan ooit, is het de tijd om de grip op het leven terug te pakken. Mensen sterker zien worden op fysiek en mentaal vlak, geeft mij de energie om hen te helpen groeien. De energie die je er in stopt krijg je dubbel en dwars terug”

Coach

Jordi

“Niemand is hetzelfde en dat vraagt dat ieder traject weer iets anders van mij als coach kan vragen. Het is gaaf om te zien dat mensen letterlijk veranderen. Niet alleen qua fysiek, maar er worden meer bewuste keuzes gemaakt, oude gewoontes verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Er komt meer zelfvertrouwen. Door opgedane ervaringen tijdens het traject merk ik vaak dat het karakter ook steviger wordt.”

Whatsapp