Over ons

De coaches van Context Coaching streven ernaar om een motiverende omgeving te creëren voor onze leden. Wij bieden diensten en ervaringen van hoge kwaliteit om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun lichamelijke en sociaal-emotionele welzijn.

Word weer mens!

Context traint, coacht en ondersteunt jou op een manier waarbij de individuele Context altijd leidend is. Wij helpen jou om jouw lichamelijke en geestelijke welzijn te vergroten door vier pijlers van het leven te optimaliseren: gedragsverandering, lichaamsbeweging, voeding en slaap

Samen zorgen we ervoor dat er weer vermogen is om het lichaam te laten doen waar het voor bedoeld is: de vrijheid om te leren en om te bewegen, zodat het meeste uit het leven gehaald kan worden.

Tegenwoordig worden wij als mens overal in ondersteund: van volledig geautomatiseerde stofzuigers en grasmaaiers tot fietsen met trapondersteuning. Bij Context Coaching zijn we ervan overtuigd dat een mens weer vertrouwd moet raken met zijn of haar eigen zintuigen en gevoel.

Daarbij zetten we onze kwaliteiten in om jouw doel te bereiken en leer je door middel van vallen en opstaan. Het is een route die moeite kost, maar waardoor jij je aan het einde van de weg weer een volwaardig mens zult voelen.

We zijn jager-verzamelaars. Geen Netflix-kijkende bankhangers die te lui zijn om hun eigen voedsel te bereiden.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer mens mag zijn!

Word weer mens!
Context Coaching

COACH JORDI
Specialisme

Vetverlies – Spieropbouw – Sterker Fysiek – Techniek krachttraining

Jordi kwam half twintiger jaren in contact met fitness en alles wat daarbij kwam kijken. Hij merkte een enorm verschil in het dagelijks leven en ook als ondersteuning voor zijn voetbal. Hij is sindsdien zeer geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met training en levensstijl.

Trainen met Jordi
Context Coaching

Coach Yannick
Specialisme
Vetverlies – Spieropbouw – Sterker Fysiek – Hardlopen/Cardio

“We hebben dit leven maar één keer. Dan kunnen we er maar beter van genieten”

Krachttraining heeft er voor gezorgd dat ik in een gezond en sterk lichaam kan en mag leven. Hierdoor kan ik mijzelf regelmatig uitdagen op fysiek vlak zoals het lopen van een hele marathon. Mijn ultieme doel is om een ultra run van 100 kilometer te gaan hardlopen. Juist wanneer iets onmogelijk lijkt begint het bij mij te kriebelen.Wat mij letterlijk in beweging brengt is een doel wat mentale weerstand oproept. Deze ga ik dan ook graag aan want ik geloof er in dat ik hier een sterker mens van wordt.

Wie is Yannick? 

Ik ben een motivator, kan me goed inleven in het individu, ben streng wanneer nodig maar bewaak vooral de menselijke touch. We opereren allemaal op ons eigen niveau en zouden ons niet moeten optrekken aan anderen. “Be your own average!”.

Trainen met Yannick
Context Coaching

Mental Coach Ineska

Specialisme

Coaching en training mentale weerbaarheid -gedrag- verlies & en rouwverwerking

Ineska heeft jarenlange werkervaring als trainer, coach en is momenteel bezig met de opleiding tot verlies- en rouwtherapeut. Ze heeft o.a. 16 jaar gewerkt als trainer/coach bij de politie en is nu projectmanager weerbaarheid bij de overheid. Ineska zal in de zomer van 2024 gaan afstuderen als verlies- en rouwtherapeut.

Wie is Ineska?

Ineska is ervaringsdeskundige als het gaat hebben van overgewicht/obesitas. Ze is altijd een zogenaamde “jojo-er” geweest als het gaat om haar gewicht en weet hoe het is om te leven met (ernstig) overgewicht. Door in 2022 een fysiek en mentaal traject te volgen om af te vallen is ze (mede onder begeleiding van coach Jordi) al meer dan 25 kilo afgevallen. In dit traject heeft ze meerdere gedragspatronen kunnen doorbreken en is ze niet meer aangekomen.

Whatsapp Image 2023 03 23 At 09.55.00

Coach Dimara
Specialisme

Adem coaching – Vetverlies – Spieropbouw – Voeding

Positief minded, enthousiast waardoor soms ook chaotisch, leergierig naar optimalisatie van gezondheid, vanuit een rustige basis.

Maar wat betekent gezondheid voor mij? Kwalitatief goed bewegen, natuurlijke voeding, jezelf uitdagen maar ook je grenzen leren kennen, zelfbewustzijn, groei gerichte mindset, bio-hacks en adem. 

Wanneer ik deze componenten mag samenvoegen in mijn coaching zul je mij altijd met een lach aantreffen! 

Wie is Dimara?

Gefascineerd ben ik geraakt naar wat ADEM voor ons kan betekenen. Daarom volg ik de opleiding tot transformatief Adem Coach. 

Mijn ambitie binnen context is om jullie te laten ervaren wat Ademwerk in jouw leven mag veranderen en wil ik mij verder ontwikkelen op het gebied van krachttraining tijdens je zwangerschap. 

  • Ik slaap met tape op mijn mond. 
  • Gek op cafeïne vrije koffie in een koffietentje met bananenbrood.
  • Favoriete moment van de dag: vroeg opstaan, breathwork, een heerlijk ontbijtje + weightlifting. 
Dscf1356

Maak kennis met onze trainers

Whatsapp