Onze diensten

Context Coaching biedt een totaal concept waarin men kan leren over zijn lichaam en de factoren training, voeding, leefstijl, slaap en nog veel meer. Wij bieden programma’s en informatie aangepast op jouw persoonlijke context. Ben jij klaar om te groeien?

Personal training

Samen kijken wij naar het trainingsschema en voedingspatroon dat bij jouw doelen past. Ook hebben we veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt, zodat je na het traject jouw nieuwe levensstijl blijft volhouden. Bij het personal training traject bieden we een compleet pakket aan waarin jij op alle factoren kan gaan ontwikkelen. Geen ontwikkeling nodig? Maar wel iemand die je aan het werkt zet? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wil je dit liever samen met iemand doen? Kies dan voor de optie duo training. Zelfde service en financieel aantrekkelijker.

Personal training
Context Coaching Locatie

Online Coaching

Heb je geen idee wat je precies moet doen in de sportschool? Welke oefeningen, hoeveel sets en herhalingen je moet verrichten om je doel te bereiken? We helpen je graag verder met het opstellen van je persoonlijke trainingsschema.

Met Online Coaching heb je het trainingsschema + techniekvideo’s altijd bij de hand met onze app. Regelmatig krijgt het trainingsschema een update om de progressie te waarborgen. Interesse in Online Coaching? Klik op de button ‘Online Coaching’ voor meer info.

Online Coaching
Dsc 0024 2

Slimme weegschaal

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het ervoor staat met jouw huidige fysiek? Met onze slimme weegschaal kunnen wij deze voor jou opmeten. De slimme weegschaal meet de volgende waardes:

  • Gewicht
  • Body type
  • Biologische leeftijd
  • Calorie behoefte voor jouw lichaamssamenstelling en huidige leefstijl.
  • Verhoudingen spiermassa
  • Verhoudingen vetmassa

Ook kan deze slimme weegschaal per lichaamsdeel het spiermassa en vetmassa percentage meten.

Start je met personal training bij Context Coaching? Dan starten we met een nulmeting van jouw lichaamssamenstelling. Terwijl je bezig bent met personal training doen we een tussentijdse meting om de progressie nauwlettend in de gaten te houden.

Geen abonnement? De fysieke meting + uitleg van een coach kan voor €39,95 los worden ingeboekt.

Fysieke meting inplannen
Accuniq

Context Academy

De Context Academy biedt duidelijke onderbouwing over onderwerpen die invloed hebben op onze gezondheid. Meer dan 30 documenten over energiebalans, stress, slaap, voeding, leefstijl en nog veel meer. Hoe zit het nou eigenlijk echt en hoe kan ik mijzelf hier in ontwikkelen? De documenten zijn voorzien van podcasts, wetenschappelijk onderzoek, video’s en testen. Via de Academy willen wij onze leden de mogelijkheid bieden zichzelf te ontwikkelen, om uiteindelijk onafhankelijk te worden als het gaat om gezondheid.

De Academy kan worden ingezien door leden die personal training of online coaching aanschaffen.

Aanmelden
Context Academy

Wij helpen je graag verder!

Start vandaag
Whatsapp