Context staat voor persoonlijke aandacht in een sfeervolle, high-end boutique. Onze boutique is voorzien van alle benodigdheden om een volwaardige training te kunnen afronden. De boutique is voorzien van twee privé kleedruimtes die beide voorzien zijn van een douche. Ook hebben wij een handdoeken service waar ieder lid gebruik van kan maken. Onze boutique heeft climate control die er voor zorgt dat er altijd een aangename temperatuur is om in te trainen. Context wil een inspirerende omgeving creëren waar men graag komt en even weg kan stappen van de dagelijkse beslommering.

Maak kennis met onze trainers

Coach

Yannick

“Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar juist wat beter kan. Nu, meer dan ooit, is het de tijd om de grip op het leven terug te pakken. Mensen sterker zien worden op fysiek en mentaal vlak, geeft mij de energie om hen te helpen groeien. De energie die je er in stopt krijg je dubbel en dwars terug”

Coach

Jordi

“Niemand is hetzelfde en dat vraagt dat ieder traject weer iets anders van mij als coach kan vragen. Het is gaaf om te zien dat mensen letterlijk veranderen. Niet alleen qua fysiek, maar er worden meer bewuste keuzes gemaakt, oude gewoontes verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Er komt meer zelfvertrouwen. Door opgedane ervaringen tijdens het traject merk ik vaak dat het karakter ook steviger wordt.”

Whatsapp