Heb jij (ernstig) overgewicht en wil je heel graag afvallen, heb je van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet? Of lukt het afvallen wel, maar kom je steeds weer aan? Laat de coaches van Context Coaching je dan helpen!

Bij Context Coaching bieden wij een uniek all-in pakket aan waarin wij mensen met overgewicht/obesitas gaan begeleiden op fysiek als mentaal vlak.

Start

start
finish

Waarom dit unieke concept?

Afvallen is niet alleen maar een fysiek proces maar heeft ook een enorm mentaal aspect. In samenwerking met onze mental coach Ineska verbeteren we jou niet alleen op het fysieke vlak maar ook het mentale vlak. Zodat je begrijpt hoe je gewicht verliest maar het verloren gewicht er ook af kan houden.

Wij hebben gemerkt hoe waardevol het is om mensen te laten inzien waarom ze nou aankomen in gewicht en wat het onderliggende probleem is. Welke hardnekkige patronen moet je gaan doorbreken en hoe doe je dit nou eigenlijk? Dit zijn allemaal onderwerpen die tijdens dit traject aan bod komen.

Ben jij klaar om de controle over je leven terug te pakken?

Combinatie van personal trainer en mental coach.

Het all-in pakket van is specifiek voor de doelgroep met (ernstig) overgewicht. Dit pakket zorgt ervoor dat mensen duurzaam kunnen afvallen en een gezonde leefstijl gaan ontwikkelen. Uit onderzoek blijkt dat mensen met overgewicht naast de fysieke ballast ook een mentale strijd in zich hebben. Er moet zoveel veranderen in de levensstijl, maar nog meer in gedrag, daar heb je professionele hulp bij nodig.

Door de expertise van onze personal trainers als het gaat om levensstijl/voeding/krachttraining en de deskundigheid over mentale processen van onze mental coach hebben we een volledig pakket te bieden. Onze mental coach heeft, naast haar studies, ook zelf ervaring met (ernstig) overgewicht gehad wat helpt in de begeleiding van onze klanten.

De combinatie van een PT met een mental coach is dé oplossing voor de aanpak van (morbide) obesitas doordat je een samenwerking genereert tussen hoofd en lijf. 

Wat is inbegrepen?

  • Coaching van een fysieke trainer;
  • Coaching van een mental coach;
  • Fysieke metingen;
  • Voedingsadvies;
  • 24/7 toegang tot een coach;
  • Trainen in een Privé Gym.

Zilver + Fysiek mentaal Goud + Fysiek mentaal
Zilver + Fysiek mentaal

€49,95 p/week

 

 

1x 60 min personal training p/week.

 

 

Context compleet pakket

 

 

 

1x 60 minuten mental coaching per vier weken


Aanmelden
Goud + Fysiek mentaal

€95,- p/week

 

2x 60 min personal training p/week

 

 

 

Context compleet pakket

 

 

 

1x 60 minuten mental coaching per vier weken


Aanmelden

Maak gratis kennis met één van onze coaches

Gratis kennismaking
Whatsapp