Covid-19

De wereldwijde pandemie waar wij ons al enige tijd in bevinden. Bij Context vinden wij het belangrijk dat de mens zelf weerbaar is op het moment dat er een virus rondgaat. En dat wij mensen zelfstandig weerbaar kunnen blijven. Dan kijk je al snel naar je immuunsysteem, oftewel je verdedigingssysteem wat het lichaam, uitzonderingen daargelaten, in staat zou moeten stellen om de strijd aan te kunnen met een virus als Covid-19. Onze coach Jordi is gecertificeerd omtrent revalidatie na Covid-19.

 

Maak kennis met onze trainers

Coach

Yannick

“Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar juist wat beter kan. Nu, meer dan ooit, is het de tijd om de grip op het leven terug te pakken. Mensen sterker zien worden op fysiek en mentaal vlak, geeft mij de energie om hen te helpen groeien. De energie die je er in stopt krijg je dubbel en dwars terug”

Coach

Jordi

“Niemand is hetzelfde en dat vraagt dat ieder traject weer iets anders van mij als coach kan vragen. Het is gaaf om te zien dat mensen letterlijk veranderen. Niet alleen qua fysiek, maar er worden meer bewuste keuzes gemaakt, oude gewoontes verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Er komt meer zelfvertrouwen. Door opgedane ervaringen tijdens het traject merk ik vaak dat het karakter ook steviger wordt.”

Wij helpen je graag!

Start Context
Whatsapp