Context gesprek

Context traint, coacht en ondersteunt jou op een manier waarbij de individuele context altijd leidend is. Wij helpen jou om jouw lichamelijke en geestelijke welzijn te vergroten door vier pijlers van het leven te optimaliseren: Gedragsverandering, lichaamsbeweging, voeding en slaap.

Persoonlijk gesprek

 

 

Bij Context staat de persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek willen wij degene die voor ons zit zo goed mogelijk leren kennen. Aangezien iedereen zijn of haar eigen Context en manier van doen heeft, kunnen wij hiermee voor een ieder het beste plan uitwerken om de doelen tezamen te behalen.

Gratis kennismaking
Persoonlijk sportadvies

Fysieke meting op onze slimme weegschaal Accuniq BC380

 

 

Met onze slimme weegschaal kunnen wij de huidige fysieke staat inzichtelijk maken. Ben je benieuwd naar jouw huidige fysieke staat? Dan is het mogelijk om tijdens ons kennismakingsgesprek optioneel een fysieke meting te doen ter waarde van €29,95. Bij inschrijving is de fysieke meting gratis. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we de resultaten uitvoerig bespreken. 

Slimme weegschaal

De 4 pijlers van Context Coaching

Context Coaching werkt altijd samen met jou vanuit 4 pijlers. We zullen dan ook tijdens het kennismakingsgesprek gaan kijken naar 3 van de 4 pijlers nu, om jou vervolgens te helpen met de vierde pijler:

  • Voeding: Een groot deel van de winst voor lichamelijk en geestelijk welzijn valt te behalen door goede en gezonde voeding. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen wij samen met jou jouw voeding en eetritme onder de loep nemen;
  • Lichaamsbeweging: Het moge duidelijk zijn, dat voldoende en goede lichaamsbeweging essentieel is voor een gezond(er) leven. Ook de inzet van lichaamsbeweging zullen we dus uitvoerig bespreken.
  • Slaap: Rust is de verbindende factor tussen lichamelijk en geestelijk welzijn. Het geeft je letterlijk rust en goede nachtrust zorgt ervoor, dat jouw lichaam kan herstellen van alle inspanningen. Daarom zullen we ook jouw slaap meenemen in het gesprek.

Tezamen vormen zij de basis voor pijler 4: Gedragsverandering. Op basis van het gesprek, jouw doelen en het traject hoe wij het voor ons zien, zullen wij samen met jou een plan opstellen om bovenstaande pijlers in balans te brengen. Dankzij ons traject zul je handvatten krijgen om uiteindelijk zelf de verandering compleet te maken én te kunnen volhouden. Als deze fase is bereikt, dan is de “gedragsverandering” volledig geslaagd.

Gedragsverandering in gezondheid

Doelstelling

 

 

Heb je al een specifiek doel voor ogen? Dan bespreken we wat er allemaal nodig is om jouw doelstelling te bewerkstelligen. We zullen tezamen een realistisch plan van aanpak maken om jouw doel te bereiken. Het is ons doel om – zoals hierboven aangegeven – de fase te bereiken, dat wij niet meer nodig zijn. Dat is dan ook het moment, dat wij een stap terugdoen en dat jij zelf alle controle in handen hebt over jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wil je gratis kennismaken met Context Coaching? Klik dan hieronder op ‘gratis kennismaking’ en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw sportieve / gezondheidsdoelen in kaart te brengen.

Gratis kennismaking
Sportieve doelen bereiken

Maak kennis met onze trainers

Coach

Yannick

“Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar juist wat beter kan. Nu, meer dan ooit, is het de tijd om de grip op het leven terug te pakken. Mensen sterker zien worden op fysiek en mentaal vlak, geeft mij de energie om hen te helpen groeien. De energie die je er in stopt krijg je dubbel en dwars terug”

Coach

Jordi

“Niemand is hetzelfde en dat vraagt dat ieder traject weer iets anders van mij als coach kan vragen. Het is gaaf om te zien dat mensen letterlijk veranderen. Niet alleen qua fysiek, maar er worden meer bewuste keuzes gemaakt, oude gewoontes verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Er komt meer zelfvertrouwen. Door opgedane ervaringen tijdens het traject merk ik vaak dat het karakter ook steviger wordt.”

Kom nu kennismaken met Context Coaching

Gratis kennismaking
Whatsapp