Graag nemen wij jullie mee in een stukje achtergrond van ons en geven wij een inkijkje in het ontstaan van onze mooie samenwerking.

Coach Jordi

Jordi is een echte Zwollenaar en ziet zichzelf daar ook niet meer weggaan. Hij leeft samen met zijn twee dochters Lotus May en Lente Rose.

Jordi begon jong op het voetbalveld en combineerde dit met tennis.
Uiteindelijk kreeg de teamsport de voorkeur. Na jarenlang in de regionale amateurtop te hebben gevoetbald, speelt hij nu nog zijn wedstrijden bij Zwolsche boys 1.

Jordi kwam half twintiger jaren in contact met fitness en alles wat daarbij kwam kijken. Hij merkte een enorm verschil in het dagelijks leven en ook als ondersteuning voor zijn voetbal. Hij is sindsdien zeer geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met training en levensstijl.

Jordi is op zakelijk gebied met twee anderen een tennisschool gestart. Hij heeft dit acht jaar met veel plezier gedaan. Tijdens deze periode ontwikkelt Jordi zich steeds meer in de wereld van fitness en levensstijl. Het wordt hoog tijd om als personal trainer stappen te gaan zetten.

Context Coaching Locatie

Coach Yannick

Woonachtig in het prachtige Elburg samen met zijn vrouw Michelle en twee kinderen Levi en Owen, bij deze mensen vindt hij zijn ontspanning.

Yannick kwam op vroege leeftijd in contact met de sportwereld. Vanaf zijn 19levensjaar tot heden is hij actief geweest in verschillende centra gericht op gezondheid en heeft daar veel ervaring opgedaan omtrent beweging/training. Wat Yannick vooral beweegt is om nieuwe dingen te ontdekken en zijn eigen grenzen hierin te verleggen. Als een vis in het water beweegt hij zich door de functies als instructeur, bedrijfsleider en personal trainer van verschillende centra.

 

Buiten het werk houdt Yannick ervan om zijn lichaam te voorzien van conditionele prikkels. Hardlopen doet hij graag om zijn geest tot rust te brengen. Tijdens het hardlopen voelt hij zijn  lichaam werken en gaat ook graag het mentale spelletje met zichzelf aan. Tijden verbreken of een betere pace lopen op lange afstanden vind ik erg leuk om te doen. Uiteraard combineer ik dit met krachttraining omdat ik er in geloof dat het hebben van een gezonde hoeveelheid spiermassa enorm goed is voor mijn lichaam.

Context Coaching Locatie

Start Context

Nadat beiden meerdere jaren actief zijn als Coach bij verschillende sportscholen was daar ineens Covid-19.

Voor beide coaches een gedwongen moment om stil te staan en een uitgelezen moment om tot bezinning te komen. Jordi beseft dat hij graag een bedrijf wil starten met iemand die dezelfde visie, passie en energie voor het vak heeft.

Zo wordt er April 2020 contact gelegd met Yannick met het verhaal om in de toekomst samen een eigen onderneming te starten. Yannick is direct enthousiast, het telefoontje komt precies om het juiste moment. Na de bedrijfskant van de sportwereld te hebben ervaren, is er weer de drang om terug te gaan naar de basis, maar dan beter en professioneler. Het coachen van mensen naar een sterker fysiek en een betere mentale weerbaarheid is waar Yannick nu naar op zoek is.

Daarna is het heel snel gegaan. Er wordt een bedrijfsplan geschreven voor de aankomende jaren, pandjes worden bezocht, maar bovenal wordt duidelijk dat beide coaches heel goed samen kunnen werken en elkaar ook nog eens versterken.

Afgesproken is dat er naast al gevolgde opleidingen en cursussen een gezamenlijke basis moet zijn qua wetenschappelijk onderbouwde studie, voordat er gestart kan gaan worden.
Uiteindelijk is dit de Menno Henselmans personal training cursus geworden.

In Maart 2021 hebben beide coaches de cursus behaald. Ze werken vanuit hetzelfde gedachtegoed en veel onderwerpen kom je ook tegen in hun zorgvuldig samengestelde Academy, waar jij aan jouw zelfontwikkeling kan werken!

Voor Jordi en Yannick is de corona-periode een periode geweest waarin er hard is gewerkt en hebben zij veel tijd/uren geïnvesteerd in Context Coaching en in de ontwikkeling van zichzelf. Ze hebben de pandemie in hun voordeel laten werken en proberen ook met hun coaching trajecten jou de mogelijkheden en kansen in het leven te laten zien en te benutten!

Ze blijven zichzelf en elkaar stimuleren om als coach door te blijven ontwikkelen. Ze houden van een open mind, geloven in het leren door maken van fouten en coachen jou vanuit de beste intenties naar een andere levensstijl.

Iets waar beide coaches hun voldoening uit halen en heel blij van worden.

Klaar om te starten?
Logocontext Wit

Maak kennis met onze trainers

Coach

Yannick

“Ik vertel jou niet wat je moet doen, maar juist wat beter kan. Nu, meer dan ooit, is het de tijd om de grip op het leven terug te pakken. Mensen sterker zien worden op fysiek en mentaal vlak, geeft mij de energie om hen te helpen groeien. De energie die je er in stopt krijg je dubbel en dwars terug”

Coach

Jordi

“Niemand is hetzelfde en dat vraagt dat ieder traject weer iets anders van mij als coach kan vragen. Het is gaaf om te zien dat mensen letterlijk veranderen. Niet alleen qua fysiek, maar er worden meer bewuste keuzes gemaakt, oude gewoontes verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Er komt meer zelfvertrouwen. Door opgedane ervaringen tijdens het traject merk ik vaak dat het karakter ook steviger wordt.”

Whatsapp